Op vrijdagavond 18 en zaterdag 19 december 2020 stond het vijfjarig lustrum gepland van de Kerstlichtjestocht in de kasteeltuin van Sypesteyn. Als bezoeker beleef je het Kerstverhaal omdat je wandelt langs de diverse, Bijbelse taferelen. Er doen altijd een groot aantal vrijwilligers aan mee en het trekt normaal gesproken ruim 1000 bezoekers.

Vanwege corona en de huidige ‘semi-lockdown’ is het nu niet meer realistisch dat de tocht dit jaar door kan gaan. Wij willen de coördinatoren bedanken die tot nu toe alles in het werk hebben gesteld om een coronaproof evenement in de steigers te zetten. Op zich waren wij er bijna klaar voor, alleen zonder vergunning kom je niet ver.

Bij deze bent u alvast van harte uitgenodigd om deze beleving mee te maken en wel op zaterdag 18 december 2021.

Wij hebben nu een heel mooi draaiboek klaarliggen om er een onvergetelijke tocht van te maken, maar dan wel volgend jaar. Bij deze bent u alvast van harte uitgenodigd om deze beleving mee te maken en wel op zaterdag 18 december 2021 (en misschien nog vrijdag 17 december 2021).

Volg Kerstlichtjestocht Loosdrecht op Facebook en zie altijd het laatste nieuws als eerste of kijk af en toe op onze website.

Last modified: 11 november 2020