kerkdiensten

Hoe sprong mijn hart hoog op in mij, toen mij zeide:  'Gord u om naar de Heren huis te gaan!

Update corona maatregelen

Gelukkig wordt de situatie rondom de coronacrisis steeds beter en zijn er steeds minder maatregelen noodzakelijk. We mogen weer zingen in de kerk en daar zijn we dankbaar voor.

Wanneer u zich aanmeldt bent u van harte welkom in de kerk.

We moeten nog wel afstand houden dus het aantal kerkgangers is nog wel aan een maximum gebonden.

Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht.

U kunt zich aanmelden bij de scriba of Joke Hoekman. scriba@sijpekerk.nl of jhoekman5@hotmail.com

De mogelijkheid om de kerkdiensten thuis mee te vieren via de livestream of kerkomroep blijft bestaan.

Hoe kunt u naar de dienst luisteren?

Kerkomroep

U kunt de dienst beluisteren op de website van de Kerkomroep. Ook kunt u de Kerkomroep-app downloaden in de playstore of appstore. Onze zondagse diensten vinden plaats om 10.00 en 18.30 uur in de Sijpekerk.

Op zondag streamen wij de diensten via YouTube. De streams zijn vanaf 09.45 uur zichtbaar. U kunt de livestreams volgen via de apparaten die YouTube ondersteunen of via deze speciaal ingerichte pagina.