kerkdiensten

Kerkdiensten in coronatijd

Nog altijd bevinden we ons in de coronacrisis. Nog altijd gelden er zware beperkingen in ons land.

De kerkenraad van de Hervormde Gemeente Loosdrecht respecteert deze beperkingen om het virus zo min mogelijk kans te geven binnen de gemeenschap waarvan wij deel uitmaken.

De Sijpekerk blijft open. Het loven en eren van God moet natuurlijk doorgaan – in het bijzonder in de erediensten.

Per eredienst mogen we maximaal 30 kerkgangers toelaten en dat doen we dan ook van harte. Mensen binnen en buiten onze gemeente die Jezus zoeken,  vinden een open kerk  waar het Licht brandt.

U kunt de kerkdiensten thuis meevieren via de livestream of kerkomroep te volgen.

Om een dienst bij te wonen, dient u zich  de zaterdag ervoor uiterlijk om 12.00 uur aan te melden via het

e-mailadres scriba@sijpekerk.nl

Het dragen van een mondkapje is bij binnenkomst in de kerk en bij het verlaten van de kerk gewenst.

De tijd dat de kerken weer vol mogen stromen komt. Dat weten we zeker!  We kijken ernaar uit! Zullen we ook u of jou zien?

Hoe kunt u naar de dienst luisteren?

Kerkomroep

U kunt de dienst beluisteren op de website van de Kerkomroep. Ook kunt u de Kerkomroep-app downloaden in de playstore of appstore. Onze zondagse diensten vinden plaats om 10.00 en 18.30 uur in de Sijpekerk.

Op zondag streamen wij de diensten via YouTube. De streams zijn vanaf 09.45 uur zichtbaar. U kunt de livestreams volgen via de apparaten die YouTube ondersteunen of via deze speciaal ingerichte pagina.